Thule Approach Daktent ervaringen

Benieuwd naar onze ervaringen met de nieuwe Thule Approach daktent? Onlangs trokken we met de nieuw Thule Approach daktent, die we huurden bij Thomas en Michael van Rooftoptravel, voor een kampeertrip naar Luxemburg. Kamperen wordt nog vaak geassocieerd met het opzetten van tenten op de begane grond, maar slapen in een daktent boven op je auto is toch net iets avontuurlijker!

Op naar Luxemburg!

Na een rit van 3 uur komen we aan op onze eerste camping in Mullerthal. Na het uitkiezen van onze plek, plaatsen we onze auto waterpas en openen we de Thule Approach daktent! In een paar minuten tijd staat ze volledig open en kunnen we ons bed al opdekken. Wat ons onmiddellijk opvalt is de hoogte van de daktent. Door zijn rechthoekig vorm en de hoge zijstukken kan je perfect in het midden mooi rechtop zitten! Dankzij de vele ramen heb je echt het gevoel dat je hoog tussen de bomen slaapt. Heerlijk tocht!

Tijdens onze 5 daagse trip doorheen het Mullerthal veranderen we 2 keer van camping en trekken we er af en toe eens op uit. Het steeds sluiten en opzetten van de Thule Approach daktent verloopt hier uitermate vlot. De softcover is echt gemakkelijk over de daktent te plaatsen en wordt eenvoudig bevestigd met de rits.

Onze ervaringen met de Thule Approach Daktent

1. Snelle en eenvoudige installatie

Een van de grootste voordelen van de Thule Approach daktent is de snelle en eenvoudige installatie. Dankzij het slimme ontwerp en het gebruik van hoogwaardige materialen kun je de tent in enkele minuten opzetten. Dit betekent dat je meer tijd hebt om van je kampeeravontuur te genieten en minder tijd kwijt bent aan het opzetten van je accommodatie.

2. Comfortabele nachtrust

De Thule Approach daktent biedt een comfortabele nachtrust, zelfs op ongelijke terreinen. De matras is dik en ondersteunend, zodat je goed kunt rusten na een dag vol avonturen. Bovendien bevind je je hoog boven de grond, wat niet alleen zorgt voor een geweldig uitzicht, maar je ook beschermt tegen vocht, insecten en andere ongemakken.

3. Ruimte voor je bagage

Met de Thule Approach daktent hoef je je geen zorgen te maken over het gebrek aan opbergruimte. De tent heeft ingebouwde opbergvakken voor je kampeerspullen, zodat je je bagage georganiseerd en binnen handbereik kunt houden. Dit maakt het kamperen niet alleen handiger, maar ook aangenamer.

4. Duurzaamheid en weerbestendigheid

De Thule Approach daktent is gebouwd om de verschillende weeromstandigheden te weerstaan. Het duurzame materiaal en de waterdichte constructie zorgen ervoor dat je droog en veilig blijft,

5. Geschikt voor avontuurlijke Reizigers

Deze daktent is ideaal voor avontuurlijke reizigers die van off-road avonturen houden. Hij is ontworpen om ruige terreinen aan te kunnen en is voorzien van een stevige en stabiele constructie. Dus als je van plan bent om ver van de gebaande paden te gaan, is de Thule Approach de ideale daktent!

Hoe kies je de juiste Thule Approach Daktent?

Bij het kiezen van de juiste Thule Approach daktent is het belangrijk om rekening te houden met je specifieke behoeften en budget. Thule biedt verschillende modellen en groottes om aan verschillende kampeerstijlen te voldoen. Hier zijn enkele factoren om mee rekening te houden:

  • Grootte: Overweeg hoeveel slaapruimte je nodig hebt. Thule biedt daktenten voor twee personen, maar ook grotere modellen voor gezinnen.
  • Accessoires: Bekijk welke accessoires beschikbaar zijn, zoals luifels, luifelzijwanden, of zelfs een daktent-annex die extra leefruimte biedt.
  • Budget: Stel een budget op en kies een daktent die past bij je financiële mogelijkheden.
  • Voertuigcompatibiliteit: Zorg ervoor dat de Thule Approach daktent geschikt is voor je voertuigtype en dakdragers.

Onze conclusie

Na onze kampeertrip met de Thule Approach Daktent zijn wij enorm fan van deze daktent. Het extra ruim gevoel dat gecreeerd wordt door de vele ramen en de rechthoekige constructie is echt zalig! Dit in combinatie met snel opzetten en sluiten van de Thule Approach daktent maakt dat wij deze daktent echt een topper vinden!

Dus, waar wacht je nog op? Huur je Thule Approach daktent bij Thomas en Michael van Rooftoptravel en ga op avontuur, terwijl je geniet van de vrijheid en schoonheid van de buitenlucht.

Ben je liever op stap met een grote daktent met een hardcover? Lees dan zeker onze ervaringen met de iKamper daktent voor 4 personen!

admin

About Author

Ik ben een mama van 4 kinderen, getrouwd met Olivier en werk als zelfstandige in de kinepraktijk bij ons thuis.

Wij zijn een groot actief gezin en onze dagen zijn vooral gevuld met werk en de voetbalactiviteiten van onze kinderen. Zowel onze jongens als onze meiden zal je in het weekend terugvinden op het voetbalveld en wij aan de zijlijn als vaste supporters.

Maar buiten al dat voetbalgebeuren hebben we ook een enorme passie voor reizen, vooral goedkoop reizen en zoeken naar de best, betaalbare mogelijkheden. Daar we meer en meer vragen kregen van mama's, papa's en vrienden over hoe we dit allemaal aanpakten, besloten we een blog te schrijven met onze trips en tips.

Interesse in Onze andere avonturen

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *