Ik ben Adelheid, mama van 4 kinderen Eveline 21, Anouck 18, Frederik 16 en Joachim 10 jaar. Actief als kinesitherapeute met een eigen kinepraktijk thuis en getrouwd met Olivier. Samen met onze 2 honden Otis en Vienna vormen wij Ottomers on the Road.  

Wij zijn een actief gezin en onze dagen zijn gevuld met ons werk en de voetbalactiviteiten van onze kinderen. 

Zowel onze jongens als onze meiden zal je in het weekend terugvinden op het voetbalveld en wij aan de zijlijn als vaste supporters. Maar buiten al dat voetbalgebeuren hebben we ook een enorme passie voor reizen, de wereld actief ontdekken en vooral het zoeken naar de best, betaalbare reismogelijkheden. 

Omdat we meer en meer vragen kregen van mama’s, papa’s en vrienden over hoe we dit allemaal aanpakken, besloten we een blog te schrijven met onze trips en tips en ontstond zo Ottomers on the Road in 2020.

Alvast veel leesplezier en succes

De Ottomerekes

Wil je onze beste reistips ontvangen?
Volg ons dan op Facebook  of  Instagram!

Wil je een bestemming, merk of product onder de aandacht brengen van de Belgische reizigers? Daar willen wij u dan graag met helpen, of het nu gaat om een reis, sociale post of een gesponsord verhaal. Indien u hiervoor interesse heeft dan kan u contact met ons opnemen via ottomersontheroad@gmail.com Wij doen ons best om binnen de 24 uur te reageren