Wij zijn Oliver(44), Adelheid(45), Eveline(22), Anouck(19), Frederik(17) en Joachim(11) en we genieten ervan om samen te reizen en de wereld op een actieve manier te verkennen. Met ons enthousiasme hopen we andere families te stimuleren om dit ook te doen.

Onze dagen zijn voornamelijk gevuld met ons werk en de voetbalactiviteiten van onze kinderen. Je zal onze jongens in het weekend op het voetbalveld vinden en wij aan de zijlijn als vaste supporters. Maar naast al dat voetbal hebben we ook een enorme passie voor reizen!

Met onze grote kinderen kiezen we steeds voor actieve buitenactiviteiten, dit zowel tijdens de vakanties als de schoolperiodes.

Zowel wij als onze kinderen ervaren dit als een uitlaatklep, een manier om ons hoofd leeg te maken na vaak drukke schooldagen of werkdagen. Ook tijdens de vakanties verkennen we vaak de prachtige natuurgebieden van Europa.

Op deze manier halen we onze kinderen weg uit hun multimedia/online leven en zoeken we opnieuw verbinding met elkaar! Vaak verwateren hun contacten tijdens verschillende drukke periodes op school of universiteit.

Omdat we steeds meer vragen kregen van mama’s, papa’s en vrienden over onze reizen, besloten we al onze reisroutes, leuke logeerplekken en interessante reistips te verwerken in een uitgebreide reisblog.

Wij zijn steeds op zoek naar avontuur, zowel dichtbij huis als veraf!
Reizen met de auto, boot, kano of vliegtuig? Of slapen in een daktent, tent of hangmat? Let’s do this

Alvast veel leesplezier en succes

De Ottomerekes

Wil je onze beste reistips ontvangen?
Volg ons dan op Facebook  of  Instagram!

Samenwerken?

Wil je een bestemming, merk of product onder de aandacht brengen van de Belgische reizigers? Daar willen wij u dan graag met helpen, of het nu gaat om een reis, sociale post of een gesponsord verhaal. Indien u hiervoor interesse heeft dan kan u contact met ons opnemen via ottomersontheroad@gmail.com Wij doen ons best om binnen de 24 uur te reageren.