De High Line in NYC ontdekken met de kinderen? Dit een van de wereldberoemde bezienswaardigheden van New York City! Dit verhoogde park boven de straten van Manhattan, gelegen op een voormalig spoorwegviaduct, geeft je niet alleen een prachtig uitzicht op de stad, maar heeft ook tal van leuke activiteiten voor gezinnen.

De High Line in NYC met kinderen

Op verkenning in dit Unieke Park

De High Line is echt een prachtig wandelpad tussen hoge wolkenkrabbers. Daardoor wandel je in een oase van rust boven de drukke straten van Manhattan. Het park heeft een afstand van bijna 2,5 kilometer en beschikt niet alleen over prachtige tuinen en kunst, maar ook tal van activiteiten.

Spelen en ontdekken op de High Line in NYC met de kinderen

Kunst voor kleine kunstenaars

Langs de High Line vind je regelmatig wisselende kunstwerken. Betrek je kinderen bij de kunst met de leuke interactieve exposities en tijdelijke sculpturen.

Kleine tuiniers

Bezoek de tuinen op de High Line, waar kinderen kunnen leren over diverse planten en bloemen. Sommige secties hebben zelfs educatieve programma’s voor kleine tuiniers.

Vogels spotten op de High Line

De High Line trekt een verscheidenheid aan vogels aan. Neem een verrekijker mee en ga samen met de kinderen op een vogelspotavontuur. Er zijn vaak vrijwillige vogelgidsen beschikbaar om extra informatie te geven.

Interactief leren en educatieve avonturen

The Wild West Side

Ontdek het ‘Wild West’-gedeelte van de High Lane, een gebied dat de natuur van het Amerikaanse westen nabootst. Leer samen met de kinderen over de diversiteit van planten die in verschillende delen van het land groeien.

Kinderprogramma’s op de High Line

Controleer de evenementenkalender van de High Line voor speciale kinderprogramma’s. Dit kunnen workshops, voorleessessies of natuurwandelingen zijn die zijn ontworpen om kinderen te betrekken bij het park.

De geschiedenis van de High Line

Leer meer over de geschiedenis van de High Line en hoe het veranderde van een spoorlijn tot een groen stadszone. Interactieve informatieborden langs het park bieden boeiende feiten voor de nieuwsgierigen.

Spelen langs de High Line en picknicken

Speelzones en kindvriendelijke plaatsen

Sommige delen van de High Line in NYC zijn speciaal ontworpen voor kinderen, met speelzones en leuke speeltuigen. Laat de kleintjes vrij spelen en geniet ondertussen van het mooie uitzicht over de stad.

Picknicken met Stadszicht

Breng een picknickmand mee en geniet van een ontspannen lunch met een prachtig uitzicht op de stad. Verschillende zitplaatsen langs de High Line bieden de perfecte setting voor een familiepicknick.

Veel reisplezier

de Ottomerekes

Mijn blog bevat affiliate links, wanneer u een aankoop/ boeking doet via deze links, ontvang ik daarvoor een kleine vergoeding zonder dat uw prijs verandert.

admin

About Author

Ik ben een mama van 4 kinderen, getrouwd met Olivier en werk als zelfstandige in de kinepraktijk bij ons thuis.

Wij zijn een groot actief gezin en onze dagen zijn vooral gevuld met werk en de voetbalactiviteiten van onze kinderen. Zowel onze jongens als onze meiden zal je in het weekend terugvinden op het voetbalveld en wij aan de zijlijn als vaste supporters.

Maar buiten al dat voetbalgebeuren hebben we ook een enorme passie voor reizen, vooral goedkoop reizen en zoeken naar de best, betaalbare mogelijkheden. Daar we meer en meer vragen kregen van mama's, papa's en vrienden over hoe we dit allemaal aanpakten, besloten we een blog te schrijven met onze trips en tips.

Interesse in Onze andere avonturen

1 Comment

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *