Resort Harbour Properties – Fort Myers/ Sanitbel Gateway

Zijn er leuke uitstappen met de kinderen in de omgeving van Fort Meyers? Absoluut! Wij verblijven met de kinderen tijdens onze rondreis door Florida voor een 4 tal nachten in Resort Harbour Properties – Fort Myers/ Sanitbel Gateway We kiezen voor een appartement met 2 slaapkamers met zetelbed en oceaanzicht.

Knipsel8.JPG

We vertrekken vanuit Kissimmee/Orlando naar ons volgend verblijf, reken op een tocht van 4 uur rijden zonder stops.

Eenmaal aangekomen checken we in en krijgen we een appartement de 6 de verdieping! Heerlijk genieten van het prachtig uitzicht! Vanaf 20 u valt het bootverkeer stil en zie je tal van dolfijnen en manatees rustig voorbij zwemmen.  Onze kinderen spreken nog steeds over deze locatie… elke avond genoten van de schoonheid van de natuur en de zee!

Uitstappen met kinderen vanuit Fort Meyers?

Adventure Sea Kayak & SUP

Gaan kajakken met de kinderen is een leuke uitstap vanuit Fort Meyers. Kies voor een avontuur op het water onder begeleiding van een gids. De Golfwateren voor de kust van Captiva en de Sanibel-eilanden behoren tot de mooiste ter wereld, met een ongeëvenaarde fauna, visserij en natuur.

Je gaat in een kleine groep met een gids richting het eiland Buck Key. Daar vind je de ingang naar het mangrove – waterpad, recht door het hart van Buck Key eiland.

Onderweg geeft de gids veel uitleg over het ecosysteem, de mangroves, de oesters, vissen, krabben, dolfijnen, manatees, reigers, zilverreigers, aalscholvers, visarenden, otters en de 14 verschillende soorten haaien !

Onze tips

  • Prijs: +10y: $50   -10y:$40
  • Ongeveer een 1h30 kayakken
  • Deze tour is favoriet voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.
  • Doe zeker een pet en T-shirt aan en smeer je goed in met zonnecrème.

Adventures in Paradise

Ga op uitstap met de kinderen net buiten Fort Meyers en vaar samen met een bioloog naar een onbewoond eiland. Tijdens deze leerrijke ervaring komen ze op speciale wijze in contact met het leven onder water.

We varen met de boot naar een onbewoond eiland net voor de kust van Sanibel Island en Fort Myers. Samen met de bioloog gaan we scheppen in het zeegras op zoek naar kleine vissen en andere zeedieren.

De kinderen ontdekken het fascinerende zeeleven, waaronder zeepaardjes, kogelvis, zeester, garnalen, kogelvis en nog veel meer.

Onze tips:

  • Voorzie voor iedereen waterschoenen en zwemgerief.
  • +10y: $45   -10y: $35   -3: gratis
  • online boeken

Lover Key State Park

Lovers Key State Park beschikt niet alleen over mooie stranden, maar heeft ook een 8 km aan paden die verspreid over het park lopen.  De Black Island Trail kan je te voet of per fiets doen, zo kom je langs de vlindertuin met zebravleugels, zwaluwstaarten, vorsten en ander vlinders.  De binnenwateren van het park zitten ook vol met wild, zo zie je zilverreigers, visarenden, schildpadden, manatees of dolfijnen en als je verder naar de zoetwatervijver gaat zie je de alligators zonnebaden en zwemmen.

​Wij zijn naar het strand gewandeld waar je de nesten van de schildpadden ziet. 

Ze staan mooie afgebakend, we hadden zelfs gelukt dat een Ranger van het park de eieren kwam tellen die open waren en waar de kleine schildpadjes de voorbije nacht zee inwaarts waren vertrokken. 

Onze tips

  • Inkomprijs park: $8 per auto 2-8 personen
  • Neem zwem – en strandgerief mee
  • Een busje rijdt op bepaalde tijdstippen tussen het strand en de parking

Tarpon Bay Beach, Sanibeleiland

Een namiddagje naar het strand, rustig en plaats genoeg om te parkeren.

Op de stranden van Sanibel zijn er zeer veel verschillende schelpen en als je goed zoekt kan je blijkbaar zelfs haaientanden vinden, onze kinderen hebben zich echt goed geamuseerd. 

admin

About Author

Ik ben een mama van 4 kinderen, getrouwd met Olivier en werk als zelfstandige in de kinepraktijk bij ons thuis.

Wij zijn een groot actief gezin en onze dagen zijn vooral gevuld met werk en de voetbalactiviteiten van onze kinderen. Zowel onze jongens als onze meiden zal je in het weekend terugvinden op het voetbalveld en wij aan de zijlijn als vaste supporters.

Maar buiten al dat voetbalgebeuren hebben we ook een enorme passie voor reizen, vooral goedkoop reizen en zoeken naar de best, betaalbare mogelijkheden. Daar we meer en meer vragen kregen van mama's, papa's en vrienden over hoe we dit allemaal aanpakten, besloten we een blog te schrijven met onze trips en tips.

Interesse in Onze andere avonturen

1 Comment

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *