Goedkope tickets Disneyland Parijs

Wij zijn met ons gezin al meerdere keren naar Disneyland Parijs geweest en laten we eerlijk zijn met een groot gezin is dit een dure uitstap, maar met wat zoekwerk lukt het echt wel om goedkope tickets voor Disneyland Parijs te vinden.

De droom van veel kinderen, een bezoek aan het sprookjesachtige Disneyland Parijs! Een prachtig attractiepark met de vele verschillende themalanden. Wandel met je kinderen door het Adventureland, Discoveryland, … en laat je meevoeren in de sprookjeswereld van Fantasyland waar dromen uitkomen.

goedkope tickets Disneyland Parijs

Wanneer zijn er goedkope tickets voor Disneyland Parijs

Hou er rekening mee dat de prijzen voor de parken en de hotels afhankelijk zijn van de periode wanneer je wilt gaan. Zo zijn de maanden januari en februari vaak het goedkoopste t.o.v. van de zomermaanden en de themamaanden zoals Kerst, Pasen en Halloween.

Ga zeker eens op de website van Disneyland Paris, de aanbieding van alle kinderen onder de 11 jaar gratis op een kamer van 2 tweepersoonsbedden is vaak zeer interessant.

Zo ging ik ooit eens met 3 kinderen onder de 11 jaar voor maar 200euro voor 2 dagen met 1 overnachting in het Disneyhotel Santa Fé.

Hoeveel kost het goedkoopste ticket voor Disneyland Parijs?

1. Kies steeds voor een ticket op datum omdat dit de prijs van je Disney ticket bepaalt, indien je meerdere dagen gaat, zal de dagprijs voor het ticket dalen. Zo variëren de prijzen voor toegang voor 1 Disneypark voor 1 dag. Bijvoorbeeld voor volwassenen is dit tussen de 62 en 105 euro en voor kinderen van 57 tot 97 euro.

Enkel al hierdoor kan je al 40 euro per persoon uitsparen!

2. Kies je voor toegang tot de 2 parken dan wordt je ticket direct een stuk duurder. Maar ga je voor een meerdere dagen ticket dan wordt de dagprijs van je ticket per dag weer iets goedkoper.

Wil je de verschillende periodes en prijzen zelf checken? Ga dan eens kijken bij de Tarievenplanner van Disneyland Paris.

Goedkope Hotels nabij Disneyland Parijs

Kies steeds voor een hotel met gratis parking en gratis shuttle dienst, enkel op de parking bespaar je al 30 euro! Bekijk ook de prijzen voor de Disneyhotels via de site van Disneyland Paris, je zal snel merken dat deze gemakkelijk 100-euro duurder zijn ten opzichte van verschillende andere booking platforms zoals Booking, Hotels, Trivago

Vaak boeken wij het hotel en de tickets apart. Het enige nadeel is dan dat je niet om 8 uur in de Disney parken binnen mag. Dit geldt enkel voor de mensen die een arrangement of een totaal pakket boeken, (hotel + tickets in een pakket) of via andere reisorganisaties…

Hotels met gratis shuttledienst en gratis parking

Onze lijst met hotels vlakbij het Disneylandpark met gratis shuttledienst en gratis parking!

Campanile Val de France

B&B Hotel

Relais Spa Chessy Val d’Europe

– …

Naar Disneyland Parijs met de auto of trein

Met de trein

Ga je met de trein? Dan kan je al treintickets vinden vanaf 21.5-euro vanuit Lille en vanaf 25 euro per persoon vanuit Brussel. Je treintickets kan je vinden op https://www.b-europe.com/NL

Met de auto

Kies je voor de auto, reken op een kost van 110 euro per rit (tol en brandstof inbegrepen).

Onze tips voor tijdens je bezoek aan het Disneylandpark

Kan je eten en drinken meenemen naar de Disneyland Parken in Parijs?

Absoluut, een rugzak met drinken en eten is zeker toegestaan. Wij nemen steeds een picknick mee met wat extra koeken voor als we in de rij staan te wachten voor een van de Disneyland attracties.

Waarom? Omdat het eten in de restaurants van Disneyland echt uur is, je betaalt al snel 16-euro voor een Disney pizza met 1 drankje.. en dit is zelfbediening.

Wil je graag weten wat je er allemaal kan eten, welke restaurants er allemaal zijn in Disneyland met hun menus? check dan Restaurants Disneyland Parijs

Reis je met kinderen met een handicapt of een beperking, vraag je Priority Card aan!

Bij Disneyland zijn ze zeer begripvol voor kinderen of mensen met een beperking. Onze Frederik heeft diabetes type 1 en komt hierdoor in aanmerking voor een Priority Card. Je kan dit online regelen of ter plaatse (je meld je aan bij het secretariaat links net na de grote inkom). Hou er wel rekening mee dat er een aantal voorwaarden aan verbonden, zo moeten wij bijvoorbeeld over een officieel document van het UZG beschikken dat hij diabetes type1 patient is.

Met deze kaart mag hij dan bij de attracties aanschuiven aan de gehandicapteningang. En hij mag steeds 4 personen extra meenemen met een maximale wachttijd dan 5-10 minuten per attractie.

Ik wens jullie veel plezier in Disneyland Parijs en laat zeker jullie ervaringen aan ons weten.

“Ready for some magic?

Beleef vanaf 20 juli het MARVEL universum!

Oproep aan alle helden! In het nieuwe themaland Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park beleef je als nieuwe rekruut machtige MARVEL missies met Superhelden als Spider-Man en Iron Man!

admin

About Author

Ik ben een mama van 4 kinderen, getrouwd met Olivier en werk als zelfstandige in de kinepraktijk bij ons thuis.

Wij zijn een groot actief gezin en onze dagen zijn vooral gevuld met werk en de voetbalactiviteiten van onze kinderen. Zowel onze jongens als onze meiden zal je in het weekend terugvinden op het voetbalveld en wij aan de zijlijn als vaste supporters.

Maar buiten al dat voetbalgebeuren hebben we ook een enorme passie voor reizen, vooral goedkoop reizen en zoeken naar de best, betaalbare mogelijkheden. Daar we meer en meer vragen kregen van mama's, papa's en vrienden over hoe we dit allemaal aanpakten, besloten we een blog te schrijven met onze trips en tips.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *